Record dels concerts

Quartet Moana 14/06/2024

Un concert meravellós i sorprenent amb un programa de dones compositores desconegudes que ens han obert la porta a descobrir grans obres, fresques, diferents, dolces i amb molta força, acompanyades d’explicacions detallades sobre la vida de les seves compositores. En definitiva un concert deliciós.

Eternum Saxophone Quartet 7/06/2024

El nostre primer concert als jardins de la temporada ha estat un concert alegre i molt interessant amb aquest quartet de saxos amb música nova com la de Cánovas i Parés, diferent com les obres de Lago i altres melodies més conegudes com les de Ligeti i de Falla.

Trio Amoria 24/05/2024

El trio de veu, guitarra i violí ens ha ofert un gran concert fent un recorregut per la cançò popular des de el barroc fins el segle XX. Ha estat un concert molt variat, diferent i amb una gran interpretació.

Alberto Reguera i Sveta Trushka 10/05/2024

Un meravellós concert de violí i violoncel amb obres de Mozart, Bach, Gliére, Saint Saëns, Halvorsen i Pau casals. Gràcies a un gran interpretació vàrem gaudir d’un concert realment preciós i inoblidable.

Marc Laliga 03/05/2024

Una excel·lent interpretació de les obres de Brahms Rakmaninov i Debussy, que han configurat un concert molt agradable.

††

Helix Trio 26/04/2024

Magnífic concert, no només per l’excel·lent interpretació d’un programa preciós amb obres de Brahms, Turina i Xoxtacovitx, sinó per la compenetració dels tres instruments, resultant en una vetllada meravellosa.

Mireia Luna 12/04/2024

Aquesta jove pianista ha fet una magnífica interpretació de les obres d’Albéniz, de Falla, Lecuona i Debussy amb una descripció molt interesant de cada obra i cóm estan relacionades. Ha estat un concert molt interesant i amb una interpretació molt brillant.

Musseta Ensamble 22/03/2024

Un concert sorprenent, emocionant, alegre i sobretot amb una magnífica interpretació i compaginació dels 5 músics de Musseta Ensamble. Interpretant àrees de les principals òperes de la historia i cançons de coneguts musicals, aquests joves han fet d’aquest concert una vetllada meravellosa.

Gisela Dekort i Daniel García 15/03/2024

La guanyadora del premi Jardí dels Tarongers al concurs CIM 2023, Gisela Dekort, acompanyada al piano per Daniel García, ens han regalat una meravellosa vetllada de saxo i piano amb obres de Bach, Albright, Maslanka i Michat, interpretades magníficament.

Àlvaro Mur 01/03/2024

Un concert extraordinari, i difícil d’oblidar amb un programa ple d’emoció i una interpretació que ha extaciat totalment al públic.

Víctor Braojos 16/02/2024

Amb un magnífic programa amb obres de Granados, Chopin i Franck, Víctor Braojos ens ha tornat a emocionar amb una magnífica interpretació..

Arabela de Miguel Robledo i Claudia Fernández 02/02/2024

De la mà d’aquestes joves artistes hem gaudit molt de les obres de Falla, Granados i Debussy amb una excel·lent interpretació.

Rafa Roca 19/01/2024

Un concert amb un programa molt especial en el que Rafa Roca ha fet una magnífica interpretació de cadascuna de les obres, delitant al públic.

Jordi Cortada i Josep Buforn 20/12/2023

Per tancar 2023, qué millor que un concert líric amb nadales i altres cançons relatives al Nadal. Ha estat un plaer tenir a aquets grans intèrprets per gaudir el final de l’any.

Kor Ítsia 15/12/2023

Un cop més el Kor Ítsia ens ha fet sentir l’esperit nadalenc amb un concert de nadales d’arreu del món que ha esta entranyable.

Fedor Veselov 1/12/2023

.Aquest brillant pianista ens ha donat la gran oportunitat d’escoltar les Variacions Goldberg de Bach, un repertori no només magnífic sinó difícil de trobar donat la seva complexitat. Aquesta obra ha estat excel·lentment interpretada aconseguit uns concerts realment memorables.

Ulrike Haller i David Malet 17/11/2023

Un concert líric maravellós amb precioses cançons de Garreta, Toldrà, Serra, Brahms i Schubert interpretades de manera sublim i elegant tant pel pianista David Malet com per la meravellosa veu d’Ulrike Haller.

Juan Gallego-Coin 10/11/2023

Recital de piano amb obres de Chopin i Beethoven que ens han emocionat per la magnífica interpretació d’aquest gran pianista.

Duo Aburto Alciturri 20/10/2023

Meravellós concert de clarinet i piano, interpretant de manera impecable i emocionant, obres de Schummann, Brahms i Poulanc que va finalitzar amb una trepidant interpretació de Rapssody in Blue de Guershwin.

Mireia Martínez i Talgat Kurmankulov 6/10/2023

Excel·lent recital líric amb una gran interpretació d’un programa molt variat amb obres de Mompou, Poulent, Bellini, Saint-Saëns i Massenet..

Misaki Pascual 29/09/2023

Amb un meravellós programa d’obres de Mozart, Beethoven, Mompou, Chopin i Debussy, la Misaki ha delitat a tot el públic amb la seva magnifica interpretació.

Hara Duo 15/09/2023

Magnific concert de violoncel i piano en homenatge a Pau Casals, per part de les interprests Laura Peribañez, violoncel i Kanako Mizumo al piano. Una interpretació molt sentida que va transmetre les emocions de les obres de Bridge, Tchiaikovsky, Granados i Bruch.

Carmen de Bizet 21/07/2023

Com cada any hem gaudit de l’òpera, aquesta vegada un meravellós muntatge de Carmen, no només per la interpretació dels cantants sinó també per l’acompanyament d’una bailaora i un magnífic muntatge i vestuari. Ha esta un espectacle molt complert, i inoblidable.

Belinfante Quartet 14/07/2023

Un concert sorprenent amb música del segle XVII així com del segle XX, amb explicacions molt interesants que van ajudar a la comprensió de les obres. En aquest sentit, hem gaudit de la música excel·lentment interpretada per aquests 4 joves.

Quartet Vela 30/06/2023

Amb un repertori molt original de dones compositores i joves compositors catalans el Quartet Vela ens ha regalat una vetllada molt especial, amb un diàleg permanent dels seus saxos, interpretats de manera impecable.

Cor Vivaldi 16/06/2023

Vàrem gaudir de la màgia del cor Vivaldi amb una original posada en escena d’obres relatives a la màgia, així com d’obres de Kodaly i de Shore. Sempre és un veritable plaer escoltar a aquest cor.

Jordi Prim i Dalila Díaz 9/06/2023

Aquest concert de violí i flauta ha estat un concert molt plàcid i agradable, perfecte per començar l’estiu amb un bon programa interpretat de manera excel·lent.

Estel Vivó i Blai Bañer 2/06/2023

Magnífic concert de saxòfon i piano que ha sorprès molt positivament a tot el públic amb un repertori molt original. La interpretació d’aquests músics ha estat excel·lent i hi ha emocionat a tothom.

Chris Horner i Elke Sanjosé 26/05/2023

Ens hem retrobat amb les obres de Manuel de Falla d’una manera molt original amb un diàleg de violí i piano que ha esta molt interesant, acompanyat d’obres de Bach i Schubert.

Ester Lecha 12/05/2023

Un concert mb un preciós programa amb obres de Bach, Haydn , Liszt i Rachmaninoff que amb una gran interpretació ha enamorat al nostre públic.

Lara Díaz i Natalia Zapatero 28/04/2023

La magnífica interpretació del clarinet i del piano d’aquestes joves intèrprets ha delectat a tots els assistents en un concert amb un programa molt divers i atractiu amb música de Villalobos, Mompou, Clara Wieck Schumann, Granados, Gustavino, Albéniz i D’Rivera.

Oksana Pavlova 14/04/2023

Un magnífic programa amb obres de Chopin, Scriabin, Debussy, Brahms, Ravel i Rachmaninoff amb una excel·lent interpretació que ens ha emocionat.

Mariona Camats i Miquel Muñiz 24/03/2023 18 i 19.30hores

Dos concerts de violoncel i violí que han captivat a tot el públic gràcies a la magnífica interpretació que han fet aquests joves músics de les obres de Bach, Rebecca Clarke, Lipstein i Vasks.

Jordi Cortada i Josep Buforn 10 i 17/03/2023

Dos concerts lírics molt especials amb un repertori molt complert que ens ha arribat a l’ànima. Aquets talentosos intèrprets han emocionat a tot el públic d’una manera molt especial, amb aquestes cançons de la lírica catalana, espanyola i italiana.

Julia Tripodo i Ofelia Montalván 24/02/2023

Sorprenent concert de violoncel i piano de la mà d’una molt jove i talentosa Julia Tripodo recolzada per el talent i l’experiència de l’Ofelia Moltalván. Amb un programa magnífic amb música de Khachaturian i Reinecke.

Claudia Fernández 10/02/2023

Meravellós concert de la mà d’aquesta jove intèrpret que ens ha fet gaudir d’un concert amb música molt variada de Couperin, Beethoven, Mendelssohn i Scriabin

Víctor Braojos 27/01/2023

Un cop més ha estat un plaer rebre al Víctor Braojos amb un gran concert amb els moments musicaux de Schubert i la Sonata nº32 Op.11 de Beethoven..

Sfera Duo 13/01/2023

Meravellosa interpretació de les obres de Clara Schumann i Beethoven amb un duo de violí i piano molt especial que ens ha delectat amb aquest gran concert.

Kor Itsia 16/12/2022

Com altres anys, hem gaudit d’un concert de nadal molt emotiu de la mà del Kor Itsia que ens ha emocionat a tots, al punt d’acabar cantant tots junts les nadales de Catalunya i la resta del món..

Olga Kobekina i Sergi Vicente 2 /12/2022

Ha estat un concert molt especial, amb la música de Bach, Vivaldi Boccherini i altres mestres del barroc, interpretada amb clave i guitarra per dos músics magnífics com son Olga Kobekina i Sergi Vicente, realment ha esta un concert meravellós, diferent i molt enriquidor.

Jaume Guri i Eudald Buch 18 /11/2022

Magnífic concert de violí i piano amb una interpretació grandiosa per part d’aquest joves músics amb un repertori excepcional amb obres de Mozart, Bach i Brahms.

Marta Urzaiz i Ferran Cullell 4 /11/2022

Un concert molt interessant i nou gràcies al seu programa amb obres de Gerard Pastor amb el repertori “Femina Feminae” que són obres molt noves i originals i que han estat interpretades magníficament per Marta i Ferran.

Trio Aqua 21 /10/2022

Aquest grup de joves músics ha fet una gran interpretació de les obres de Brotons, Mendelsohn i Debussy, donant com a resultat un concert molt expressiu i apassionat.

Milica Jovicic i Olga Kobekina 7/10/2022

Amb un repertori dedicat a les dones “Amor i vida d’una” amb obres de Schumann i Txaikovsky, Milica i Olga ens han fer volar amb un concert magnífic amb una interpretació magistral de les obres i una magnífica expressivitat.

Magí Garcías 30/09/2022

Fantàstica interpretació de les impressions intimes de Frederic Mompou i d’obres de Brahms i Schumann que han estat interpretades magníficament.

Contrapunto Vocale 21/09/2022

Concert amb un cor de més de 30 persones acompanyades per un trio de trio de clarinets i corni de bassetto que ens han fet gaudir de les obres de Haydn i Mozart.

Elisir d’amore 22/07/2022

L’òpera de Donizetti ha estat una delícia perfecte per donar pas a les vacances. Hem gaudit d’una vetllada magnífica amb una excel·lent posada en escena i una preciosa interpretació d’aquesta divertida obra.

Trio Capmany 8/07/2022

Aquest trio de vent ens ha fet gaudir d’un preciós concert amb obres de Beethoven i Mozart cuminant amb obres populars catalanes que van acabar d’emocionar a tot el públic.

Bòreas Ensemble 1/07/2022

Magnífic concert del quintet de vent Bòreas Ensemble amb un programa poc conegut i molt fresc, estrenant una obra de Anna Cazurra (present al concert).

Judit Muñoz, soprano i Hug Vilamala, piano 017/06/2022

Un recital molt agradable de la mà d’obres de Gerhard, Strauss, Garreta i Bizet amb una gran interpretació de la Judit MUñoz i l’Hug Vilamala.

Quartet Vivancos 03/06/2022

Magnífic inici dels nostres concerts als jardins amb el Quartet Vivancos que ens ha fet gaudir d’un progrma molt variat amb obres de Mozart, Toldrà, Piazzolla i Gardel.

Tempus Trio 20/05/2022

Aquest trio de violí, violoncel i piano, integra a la perfecció els tres instruments fent que les obres que interpreten siguin un autentic regal, interprestant obres de Schubert i Mendelssohn.

Joaquim Font 6/05/2022

Un concert amb música molt variada fent un recorregut d’autors catalans i espanyols amb una magnífica iterpretació.

Fàtima Boix i Kristina Annanykhamedova 22/04/2022

Sorprenent concert de clarinet i piano amb unes intèrprets que han estat capaces de  comunicar la música d’una manera molt expressiva i ens han emocionat a tots, amb un repertori molt fresc.

Òpera Prima 1/04/2022

La soprano Itziar Espinar i el pianista Josep Buforn ens han portat a un meravellós recorregut per l’historia de l’òpera des del barroc, fins els nostres dies. Aquest ha estat un concert molt especial, no només pel seu contingut, sinó també per la qualitat de la interpretació de totes les obres.

Emma Stratton 25/03/2022

L’Emma ens va deleitar amb una exquisita interpretació del seu meravellós programa amb obres de Haydn, Beethoven i Liszt .

Meritxell Noguer 4/03/2022

Magnífica interpretació de les obres de Beethoven, Schumann i Ravel, en la que aquesta jove pianista ha emocionat a tot el públic.

Clarobscur 18/03/2022

Fantàstic concert de violí y piano amb un programa molt especial de Messiaen amb Théme et variacions i la Sonata en La major de César Franck interpretat de manera impecable.

Núria Vilà i Josep Buforn 18/02/2022

Recital líric amb un programa molt català amb obres de Gerhard, Domenech, Montsalvatge i Ortega, que ha encantat al públic que ha gaudit d’una interpretació fabulosa.

Trio Jakob 4/02/2022

Meravellós concert de violí, violoncel i piano amb una magnífica interpretació d’obres de Haydn, Brahms i Pedrell en el que la integració entre els instruments i la comunicació amb el públic va ser excepcional.

Vítor Braojos 21/01/2022

Impresionant interpretació d’obres tant complexas com la partita nº2 de Bach i de la sonata in B menor de Liszt que ha emocionant totalment al nostre públic,

Claudio Laguna 14/01/2022

Aquest jove pianista ha fet una gran interpretació de diferents obres de Beethoven Debussy i Scriabin, portant a terme un concert de gran quallitat.

Kor Ítsia 17/12/2021

Aquest magnífic cor ens ha regalat un meravellós concert molt nadalenc i molt alegre que ha estat perfecte per donar fi a la nostre temporada i iniciar les festes de nadal.

Rubén Russo 10/12/2021

Un cop més Rubén Russo ha captivat al nostre públic amb un maravellòs concert amb una interpretació impecable de les obres de Mompou, granados i Ravel.

Carlos Bujosa 26/11/2021

Fabulós recital de piano amb un magnífica interpretació d’obres com la Fantasia K. 397 en re menor de Mozart, la sonata n.2, op.2 en la major de Beethoven i l’Andante spianato i Gran Polonesa Brillant, op. 22 de Chopin.

Azul Limón 19/11/2021

Susana Jaén i Jorge Blengini ens han regalat un concert molt fresc i diferent amb un recorregut per la música argentina i brasilera amb una magnifica interpretació i una integració total dels dos instruments.

Irene Mas i Valentina Pfister 05/11/2021

Maravellós recital líric amb un repertori molt variat, executat d’una manera magnífica i molt personal.

Plaerdemavida 29/10/2021

De la mà d’aquest grup valencià hem descobert cançons d’autors valencians i catalans amb un preciós concert en el qual tots els intèrprets han estat fantàstics.

Laura Pastor 15/10/2021

Recital de piano amb un repertori divers que ens ha fet viatjar per diferents èpoques i continents amb obres de Chopin, Piazzolla i Albèniz amb una excel·lent interpretació.

Mariona Camats i Marc Heredia 01/10/2021

Impressionant recital de violoncel i piano amb una fabulosa interpretació de la suite en sol major n. 1BW1007 de Bach, Fantasiestücke op 73 de Schumann i la sonata para violoncel i piano de Chopin.

Duo Senso 17/09/2021

Original concert d’acordió i violoncel amb un repertori molt variat que ha posat en valor aquests instruments i la seva original combinació. El Duo Senso ens ha fet gaudir d’una vetllada molt agradable.

Don Pasquale 23/07/2021

Enguany hem disfrutat molt de l’òpera bufa “Dpn Pasquale” de Donizetti. Ha estat una vetllada divertida i refrescant amb una magnífica interpretació i posada en escena d’aquesta divertida comedia. Les magnífiques veus dels cantants i una narració molt divertida han fet d’aquest concert una delicia.

Bärhof Ensemble 2/07/2021

Un concert entranyable amb una magnífica interpretació de les Pavanes de Fauré i Ravel amb la estrena absoluta d’una obra de Jordi Cornudella que ens ha explicat com ha concebut aquesta obra que és un compendi de cançons populars. Tot aixó unit a la gran qualitat musical de Bärhof Ensemble, ha fet d’aquesta una vetllada d’estiu molt especial.

Veu i Vent Ensemble 18/06/2021

L’original proposta musical de Veu i Vent Ensemble ens ha fet gaudir d’una manera diferent de populars arees d’òpera i sarsuela amb una maravellosa interpretació per part de tota l’agrupació.

JOSC – Jove Orquestra Simfònica de les Corts 11/06/2021

Ha estat un plaer tenir a la JOSC i rebre al seus joves musics amb molta il·lusió de tornar a tocar. Cal destacar l’entrega de tots aquets músics i dels solistes que han fet gaudir a tot el nostre públic.

Quartet Attenya 4/06/2021

Els quatre joves músics del Quartet Attenya ens han emocionat amb la música de Beethoven i Dvorak amb un bis amb el Cant dels Ocells que ha fet que ha estat el punt final perfecte per aquesta vetllada musical.

Duet Rondeau 28/05/2021

El clarinetista Bernat Buzzi i el pianista Carlos Bujosa, han emocionat al públic amb un concert dinàmic i variat en el que s’ha de destacar la seva gran interpretació de les obres de Dubussy, Berg i Brahms.

Sabina Martínez 14/05/2021

La pianista Sabina Martínez ha realitzat un recital de piano preciós amb un repertori romàntic que ha agradat molt al públic amb obres de Schubert, Fanny Mendelssohn, Clara Schumann, helène de Montgeroult i Chopin.

Mariona Oliu i Miquel Villalba 7/05/2021

Preciós concert de la violista Mariona Oliu i el pianista Miquel Villalba, amb un repertori nou i fresc amb obres de Robert Gerhard i Rebecca Clarke.

Marta Bauzà i Marta Pujol 23/04/2021

La soprano Marta Bauzà i la pianista Marta Pujol han dut a terme un impresionant concert que ha aconseguit emocionar a tot el públic amb una magnífica interpretació i un repertori molt variat amb obres de Clara Schumann, Eduard Toldrà, Frederic Mompou i Richard Strauss.

Duo EkriktiKo 9/04/2021

La Mónica Marí amb el cello i la Carolina Santiago amb el piano, ens han descobert un preciós programa de dones compositores desconegudes que tot el públic ha gaudit molt gràcies a la seva meravellosa interpretació.

Olga Kobekina 19/03/2021

Hem gaudit de dos maravellosos recitals de piano de la má d’Olga Kobekina, qui ha fet una interpretació magistral d’obres de Debussy, Txaikovsky i Granados.

Ulrike Haller i Jordi Armengol 05.03.2021 i 06.03/2021

Espectacular concert líric amb una magnífica interpretació de les obres del matrimoni Schumann i d’obres de Toldrà i Serra.

María Lilia Cano 19.02.2021

Entranyable concert amb una magnífica interpretació d’un repertori romàntic amb obres d Bach, Chopin, Vitier i les principals obres de Francesc Busquets. .

Xabier Gullón 5.02.2021

Gran concert de clarinet i piano amb una excel·lent interpretació d’obres de Debussy, Brahms, Poulenc i Verdi.

Víctor Braojos 22.01.2021

Excel·lent concert de Víctor Braojos estrenant una obre de Josep Maria Guix, acompanyada per obres de Beethoven i Schumann.

Kor Ítsia 18.12.2020

Entranyable concert de Nadal amb un repertori molt variat que va emocionar al públic i va fer d’aquesta velada un moment molt especial per tancar aquesta temporada 2020.

Elisabeth Vera 11.12.2020

Recital de piano amb un repertori romàntic amb obres de Beethoven, Schumann i Chopin, amb una entrega total per part de l’Elisabeth Vera qui ha fet una gran interpretació.

Mireia Tarragó i Carmen Santamaria 27.11.2020

Concert líric amb una programació majoritàriament de dones compositores interpretat de manera maravellosa per part d’aquestes grans artistes.

Paulina Dumanaite 16.10.2020

Extraordinari recital de piano amb una soberbia interpretació que ens ha fet emocionar amb un programa amb obres de Schubert, Bach i Liszt.

Xavier Fernàndez i Olga Kobekina 2.10.2020

Concert líric d’òpera i sarsuela amb un repertori ampli i variat amb el que el públic ha vibrat gràcies a la seva magnífica interpretació.

Trio Blanchard 25.09.2020

Concert de clarinet, violoncel i piano, en el que el Trio Blanchard ha executat magníficament, obres de Beethoven i Brahms.

Quartet Vela 18.09.2020

Un concert original i amb un repertori variat executat exquisidament per les integrants del Quartet Vela. Ha estat una vetllada molt agradable.

Joan-Ramon Company 04.09.2020

Ens hem retrobat després de les vacances animats per un recital de piano molt variat de la má de Joan-Ramon Company i amb la presencia de Raquel García Tomás, compositora d’una de les obres interpretades.

La Bohème 24.07.20

L´òpera a la fresca del Jardí dels Tarongers, ha estat un cop més, un èxit absolut. Hem pogut gaudir d’una magnífica posada en escena de La Bohème amb grans veus líriques i un públic totalment entregat.

Marta Pons i Òscar Vilaprinyó 10.07.20

Magnífic concert de viloncel i violí, executat maravellosament per Marta Pons amb el violoncel i Òscar Vilaprinyó amb el violí amb obres de Bach, Corelli, Strozzi i Vilaprinyó.

Quartet Moana 3.07.20

Un concert dedicat a les dones compositores de totes les èpoques molt didactic i interesant, interpretat d’una manera molt fresca que ha agradat molt al públic.

Elisabet Franch i Albert Guinovart 26.06.20

Preciós concert de Flauta i piano amb una execució magistral que ens va emocionar a tots.

Quintet Quatre + 1 19.06.20

Concert molt esperat per tots, al retrobar-nos al Jardí dels Tarongers desprès del confinament amb un concert molt fresc, animat i variat del Quintet Quatre +1..

Aión Duo 06.03.20

Fantàstic concert de clarinet i piano amb un programa molt divers inspirat en la pintura de Sorolla, amb una excel·lent interpretació d’obres clàssiques i contemporànies.

Ramon Bassal i Marc Piqué 21.02.20

Extraordinari concert de violoncel i piano amb una gran compenetració dels instruments i una gran interpretació d’obres de Beethoven, Schumann i Cassadó.

Rubén Russo 7.02.20

Magnífic concert del Rubén Russo amb una impecable interpretació de la Sonata op. 7 n.4 en mi bemol mayor de Beethoven i Variacions de un Tema de Paganini de Brahms.

Víctor Braojos 24.01.20

Víctor Braojos ens ha fet disfrutar d’un concert espectacular amb la presencia del compositor Joan Magrané presentant la seva obra “Fantassiestuck 2”.

Cor Vivaldi 20.12.19

Magnífica celebració de nadal amb el Cor Vivaldi que ens va entusiasmar a tots amb el seu repertori nadalenc i una magnífica interpretació.

Laura Casas 22.11.19

Una agradable celebració de Santa Cecilia a càrrec de la jove pianista Laura Casas.

Artem Trio 13.12.19

Aquest trio que toca d’una manera molt apassionada ens ha fet vibrar amb la música de Schubert, Bosmans i Turina.

Duo Federico Picotti i Marta Puig 08.11.19

El recital de violí i piano del Federico Picotti i la Marta Puig ha estat una magnífica experiència pels assistents que han gaudit d’un programa excel·lent i una meravellosa interpretació.

Delis Duo, Irma Bau i Irina Veselova 25.10.19

El concert del DeLis Duo, va emocionar a tots el asistents amb una magnífica interpretació de les obres de Johannes Brahms.

Guillem Batllori i Helena Kolesnikova, 4.10.19

Guillem Batllori i Helena Kolesnicova, van captivar el públic amb un magnífic recital amb obres de Mozart, Ravel, Ibert, Boulanger i Toldrà.

Maria Lilia Cano, 27.09.19

El recital de piano de la Maria Lilia Cano va emocionar a tot el públic del Jardí dels Taronges amb una proposta musical diferent.

Iberian Quartet, 20.09.19

El concert de l’Iberian Quartet ha estat una molt positiva experiencia musical amb una formació instrumental totalment novedosa al Jardí dels Taronges.

El Barber de Sevilla, 19.07.19

L’última vetllada de l’estiu al Jardí dels Tarongers fou protagonitzada per la versió semi-escenificada de l’òpera de Rossini.

Coral Sant Jordi, 12.07.19

Sota la direcció d’Oriol Castanyer, la Coral Sant Jordi oferí un viatge a través del modernisme musical europeu.

Orquestra Metropolitana de Barcelona, 05.07.19

Dirigida per Roberto Laborda, la OMB oferí un repertori espanyol i català als jardins de la Casa Bartomeu.

Cygnus Trio, 21.06.19

El Cygnus Trio oferí un concert fantàstic amb obres de Mozart i Robert Schumann.

Coral Canigó, 14.06.19

La Coral Canigó, sota la direcció de Xavier Solà, oferí obres del repertori coral català.

Imma Trepat, 07.06.19

La pianista Imma Trepat oferí el seu homenatge a Clara Wieck Schumann en motiu del bicentenari del seu naixement. Interpretà obres de l’autora i del seu marit, Robert Schumann.

Quartet Altimira, 24.05.19

El Quartet Altimira, format per Maria Florea i Lluís Peña, violí; David Andújar, viola i Mariona Tuset, violoncel van oferir la seva interpretació de l’obra “La mort i la donzella”, de Franz Schubert.

Duo Delibes, 17.05.19

El Duo Delibes, format per les germanes val·lisotanes Sara i Esther Gutiérrez van oferir un fabulós concert amb obres de Mozart, Lili Boulanger i Richard Strauss.

Trio Fortuny, 03.05.19

El Trio Fortuny, format per Joel Bardolet (violí), Pau Codina (violoncel) i Marc Heredia (piano) van oferir un concert amb els primers trios de Beethoven i Shostakovich.

Duo Marta & Misaki, 26.04.19

El Duo Marta & Misaki, format per Marta Torres (flauta) i Misaki Pascual (piano) van oferir un recital amb obres de Bach, Schubert i Jolivet.

Homenatge a Frederic Mompou, 12.04.19

El pianista Antoni Besses va interpretar els Quatre Quaderns de “Música Callada” de Frederic Mompou.

Anna Urpina i Eva del Campo, 05.04.19

Obres del barroc (Biber, de la Guerre, Corelli i Händel)

Mariona Camats i Eudald Buch, 22.03.19

Obres de Bach, Schumann i Brahms per a violoncel i piano.

Anabel Real i Esther Pinyol, 08.03.19

Obres de diversos autors/es per a soprano i arpa.

Christian Grøvlen, 22.02.19

Obres d’Edvard Grieg i Beethoven.

Trio Jakob, 15.02.19

Trio núm. 2 en Mi Bemoll major de Franz Schubert.

Álvaro Mur, 25.01.19

Obres de César Franck i Maurice Ravel

Víctor Braojos, 18.01.19

Obres de Franz Schubert i Frédéric Chopin.

Trio Casablancas, 21.12.18

Obres de Shostakovich, Casablancas i Mendelssohn.

Cristina Casale, 14.12.18

Obres de Lecuona, Granados, de Falla i Espinosa.

Lana Trotovsek i Maria Canyigueral, 30.11.18

Obres de Clara Schumann, Granados i Beethoven.

Pamela Beine i Cèlia Margalef, 16.11.18

Obres de Schumann, Ravel, Brahms, Grieg, Rachmaninof i Mendelssohn.

Elionor Martínez, soprano i Rubén A. Russo, 09.11.18

Obres d’Argento, Walton, Serra i Gerhard.

Daniela Salinas, 26.10.18

Obres de Villa-Lobos, Gershwin i Piazolla.

Carles Pachón, baríton, César Cortés, tenor i Soojeon Joo, piano; 19.10.18

Obres de Donizetti, Rossini, Mozart i Bizet.

Carles Marigó, 05.10.18

Così fan tutte – en la intimitat (AAOS), 28.09.18

Òpera semi-escenificada produïda pels Amics de l’Òpera de Sabadell.

Jove Orquestra de Castellar del Vallès, 21.09.18

Obres de Tchaikovsky, Vaughan Williams i Casals.

Quartet Barcino, 27.07.18

Obres de Mozart i Tchaikovsky.

Coral Sant Jordi, 20.07.18

Obres d’Oltra, Giribet, Guzmán, Vila, Cowley, Ollé i molts altres.

Caravaggio Piano Quartet, 13.07.18

Obres de Mahler, Fauré i Català.

L’essència de la Traviata, 06.07.18

Òpera semi-escenificada de l’obra de Verdi.

Ulrike Haller, soprano i Josep Surinyac, piano; 15.06.18

Obres de Schubert, Mozart, Weber i Wagner.

Jorge Tabarés, 08.06.18

Obres de Bach, Schubert, Albéniz, Tabarés i Liebermann.

Marga Cloquell, soprano i Marta Pujol, piano; 01.06.18

Obres de Toldrà, Ortega, Granados, Sorozábal, Marquès i Vives.

Patricia de No, flauta i Manuel Sánchez, guitarra; 25.05.18

Obres de Bach, Schubert, Mozart, Ibert, Dvorak, de Falla, Villa-Lobos i Piazolla.

Mª Amparo García-Vilanova, 11.05.18

Obres de Bach, Chopin, Liszt i Scriabin.

Marta Aranda, 04.05.18

Obres de Schubert, Rachmaninof, Ravel i de Falla.

Luis Fernández-Castelló, clarinet i Carlos Apellániz, piano; 20.04.18

Obres de Saint-Saëns, Ruera, Casablancas i Brahms.

Meritxell Brugué, 13.04.18

Obres de Chopin, Granados, Tchaikovsky i Prokofiev.

Susana Gómez, 06.04.18

Obre de Ravel i Dutilleux.

Mireia Tarragó, soprano i Marina Pelfort, piano; 16.03.18

Obres de Clara i Robert Schumann, i Brahms.

Laura Pastor, 09.03.18

Obres de Debussy, Montsalvatge i Schumann.

Albert del Viso, 02.03.18

Obres de Schubert, Chopin i Brahms.

Duo Bruyères, 16.02.18

Obres de Debussy, Soler, Badura-Skoda, Toldrà i altres.

Peter Schmidt, cello i Katia Michel, piano; 02.02.18

Obres de Martinu, Janácek i Mendelssohn.

Cor Vivaldi, 26.01.18

Obres de Johann Baptist Vanhal.

Rubén Russo, 19.01.18

Obres de Scarlatti, Mozart, Beethoven i Schumann.

Eugènia Gurí, 12.01.18

Obres de Haydn, Schubert i Ginastera.

Joel Bardolet, violí i Albert Cano, piano; 22.12.17

Obres de Schubert, Cage, de Falla i Franck.

Caravaggio Piano Quartet, 15.12.17

Obres de Mahler i Dvorak.

 

Ximena Agurto, soprano i Josep Buforn, piano; 01.12.17

Obres de Donizetti, Bizet, Granados i altres. 

 

Chiara d’Odorico, 24.11.17

Obres de Chopin i Juan Carlos Moreno González

Marc Heredia, 17.11.17

Obres de Schubert i Liszt. 

Manuel Sánchez, 27.10.17

Obres de Bach, Albéniz, Tàrrega, Chopin i Brahms. 

Cor Cantus Firmus, 06.10.17

Obres d’autors diversos.

“L’elisir d’amore”, 29.09.17

Òpera al Jardí dels Tarongers, semi-escenificada.

Coral Carmina, 15.09.17

Obres de Haydn, Schubert i Dvorak.

Jove Orquestra Nacional de Catalunya i Bandart, 07.09.17

Obres de Beethoven, Brahms, Schubert i Dvorak. 

Cor Lutiana, 21.07.17

Obres de diversos autors. 

Evoéh sextet, 07.07.17

Obres d’autors diversos.

Cor Vivaldi, 30.06.17

Obres de Josu Elberdin i Demestres.

Ekaterina Rózanova, soprano i Yuri Bogdanova, piano; 18.06.17

Obres de diverses òperes i autors.

Cor Geriona, 16.07.19

Obres d’autors populars diversos. 

Marevna Ortega, 02.06.17

Obres de Beethoven. 

Jorge Tabarés, 26.05.17

Obres de Rameau, Haydn, Rachmaninof, Tabarés, Mendelssohn i Shostakovich.

Jorge Nava, 19.05.17

Obres de Beethoven, Albéniz i Prokófiev.

Pau Codina, 05.05.17

Obres de Bach i Hindemith.

Ximena Agurto, soprano i Josep Buforn, piano; 28.04.17

Obres de diverses òperes i autors.

Eudald Buch, 21.04.17

Obres de Beethoven, Granados i Prokofiev.

Trio Fortuny, 07.04.17

Obres de Telemann, Kurtág i Schubert.