Record dels concerts

Don Pasquale 23/07/2021

Enguany hem disfrutat molt de l’òpera bufa “Dpn Pasquale” de Donizetti. Ha estat una vetllada divertida i refrescant amb una magnífica interpretació i posada en escena d’aquesta divertida comedia. Les magnífiques veus dels cantants i una narració molt divertida han fet d’aquest concert una delicia.

Bärhof Ensemble 2/07/2021

Un concert entranyable amb una magnífica interpretació de les Pavanes de Fauré i Ravel amb la estrena absoluta d’una obra de Jordi Cornudella que ens ha explicat com ha concebut aquesta obra que és un compendi de cançons populars. Tot aixó unit a la gran qualitat musical de Bärhof Ensemble, ha fet d’aquesta una vetllada d’estiu molt especial.

Veu i Vent Ensemble 18/06/2021

L’original proposta musical de Veu i Vent Ensemble ens ha fet gaudir d’una manera diferent de populars arees d’òpera i sarsuela amb una maravellosa interpretació per part de tota l’agrupació.

JOSC – Jove Orquestra Simfònica de les Corts 11/06/2021

Ha estat un plaer tenir a la JOSC i rebre al seus joves musics amb molta il·lusió de tornar a tocar. Cal destacar l’entrega de tots aquets músics i dels solistes que han fet gaudir a tot el nostre públic.

Quartet Attenya 4/06/2021

Els quatre joves músics del Quartet Attenya ens han emocionat amb la música de Beethoven i Dvorak amb un bis amb el Cant dels Ocells que ha fet que ha estat el punt final perfecte per aquesta vetllada musical.

Duet Rondeau 28/05/2021

El clarinetista Bernat Buzzi i el pianista Carlos Bujosa, han emocionat al públic amb un concert dinàmic i variat en el que s’ha de destacar la seva gran interpretació de les obres de Dubussy, Berg i Brahms.

Sabina Martínez 14/05/2021

La pianista Sabina Martínez ha realitzat un recital de piano preciós amb un repertori romàntic que ha agradat molt al públic amb obres de Schubert, Fanny Mendelssohn, Clara Schumann, helène de Montgeroult i Chopin.

Mariona Oliu i Miquel Villalba 7/05/2021

Preciós concert de la violista Mariona Oliu i el pianista Miquel Villalba, amb un repertori nou i fresc amb obres de Robert Gerhard i Rebecca Clarke.

Marta Bauzà i Marta Pujol 23/04/2021

La soprano Marta Bauzà i la pianista Marta Pujol han dut a terme un impresionant concert que ha aconseguit emocionar a tot el públic amb una magnífica interpretació i un repertori molt variat amb obres de Clara Schumann, Eduard Toldrà, Frederic Mompou i Richard Strauss.

Duo EkriktiKo 9/04/2021

La Mónica Marí amb el cello i la Carolina Santiago amb el piano, ens han descobert un preciós programa de dones compositores desconegudes que tot el públic ha gaudit molt gràcies a la seva meravellosa interpretació.

Olga Kobekina 19/03/2021

Hem gaudit de dos maravellosos recitals de piano de la má d’Olga Kobekina, qui ha fet una interpretació magistral d’obres de Debussy, Txaikovsky i Granados.

Ulrike Haller i Jordi Armengol 05.03.2021 i 06.03/2021

Espectacular concert líric amb una magnífica interpretació de les obres del matrimoni Schumann i d’obres de Toldrà i Serra.

María Lilia Cano 19.02.2021

Entranyable concert amb una magnífica interpretació d’un repertori romàntic amb obres d Bach, Chopin, Vitier i les principals obres de Francesc Busquets. .

Xabier Gullón 5.02.2021

Gran concert de clarinet i piano amb una excel·lent interpretació d’obres de Debussy, Brahms, Poulenc i Verdi.

Víctor Braojos 22.01.2021

Excel·lent concert de Víctor Braojos estrenant una obre de Josep Maria Guix, acompanyada per obres de Beethoven i Schumann.

Kor Ítsia 18.12.2020

Entranyable concert de Nadal amb un repertori molt variat que va emocionar al públic i va fer d’aquesta velada un moment molt especial per tancar aquesta temporada 2020.

Elisabeth Vera 11.12.2020

Recital de piano amb un repertori romàntic amb obres de Beethoven, Schumann i Chopin, amb una entrega total per part de l’Elisabeth Vera qui ha fet una gran interpretació.

Mireia Tarragó i Carmen Santamaria 27.11.2020

Concert líric amb una programació majoritàriament de dones compositores interpretat de manera maravellosa per part d’aquestes grans artistes.

Paulina Dumanaite 16.10.2020

Extraordinari recital de piano amb una soberbia interpretació que ens ha fet emocionar amb un programa amb obres de Schubert, Bach i Liszt.

Xavier Fernàndez i Olga Kobekina 2.10.2020

Concert líric d’òpera i sarsuela amb un repertori ampli i variat amb el que el públic ha vibrat gràcies a la seva magnífica interpretació.

Trio Blanchard 25.09.2020

Concert de clarinet, violoncel i piano, en el que el Trio Blanchard ha executat magníficament, obres de Beethoven i Brahms.

Quartet Vela 18.09.2020

Un concert original i amb un repertori variat executat exquisidament per les integrants del Quartet Vela. Ha estat una vetllada molt agradable.

Joan-Ramon Company 04.09.2020

Ens hem retrobat després de les vacances animats per un recital de piano molt variat de la má de Joan-Ramon Company i amb la presencia de Raquel García Tomás, compositora d’una de les obres interpretades.

La Bohème 24.07.20

L´òpera a la fresca del Jardí dels Tarongers, ha estat un cop més, un èxit absolut. Hem pogut gaudir d’una magnífica posada en escena de La Bohème amb grans veus líriques i un públic totalment entregat.

Marta Pons i Òscar Vilaprinyó 10.07.20

Magnífic concert de viloncel i violí, executat maravellosament per Marta Pons amb el violoncel i Òscar Vilaprinyó amb el violí amb obres de Bach, Corelli, Strozzi i Vilaprinyó.

Quartet Moana 3.07.20

Un concert dedicat a les dones compositores de totes les èpoques molt didactic i interesant, interpretat d’una manera molt fresca que ha agradat molt al públic.

Elisabet Franch i Albert Guinovart 26.06.20

Preciós concert de Flauta i piano amb una execució magistral que ens va emocionar a tots.

Quintet Quatre + 1 19.06.20

Concert molt esperat per tots, al retrobar-nos al Jardí dels Tarongers desprès del confinament amb un concert molt fresc, animat i variat del Quintet Quatre +1..

Aión Duo 06.03.20

Fantàstic concert de clarinet i piano amb un programa molt divers inspirat en la pintura de Sorolla, amb una excel·lent interpretació d’obres clàssiques i contemporànies.

Ramon Bassal i Marc Piqué 21.02.20

Extraordinari concert de violoncel i piano amb una gran compenetració dels instruments i una gran interpretació d’obres de Beethoven, Schumann i Cassadó.

Rubén Russo 7.02.20

Magnífic concert del Rubén Russo amb una impecable interpretació de la Sonata op. 7 n.4 en mi bemol mayor de Beethoven i Variacions de un Tema de Paganini de Brahms.

Víctor Braojos 24.01.20

Víctor Braojos ens ha fet disfrutar d’un concert espectacular amb la presencia del compositor Joan Magrané presentant la seva obra “Fantassiestuck 2”.

Cor Vivaldi 20.12.19

Magnífica celebració de nadal amb el Cor Vivaldi que ens va entusiasmar a tots amb el seu repertori nadalenc i una magnífica interpretació.

Laura Casas 22.11.19

Una agradable celebració de Santa Cecilia a càrrec de la jove pianista Laura Casas.

Artem Trio 13.12.19

Aquest trio que toca d’una manera molt apassionada ens ha fet vibrar amb la música de Schubert, Bosmans i Turina.

Duo Federico Picotti i Marta Puig 08.11.19

El recital de violí i piano del Federico Picotti i la Marta Puig ha estat una magnífica experiència pels assistents que han gaudit d’un programa excel·lent i una meravellosa interpretació.

Delis Duo, Irma Bau i Irina Veselova 25.10.19

El concert del DeLis Duo, va emocionar a tots el asistents amb una magnífica interpretació de les obres de Johannes Brahms.

Guillem Batllori i Helena Kolesnikova, 4.10.19

Guillem Batllori i Helena Kolesnicova, van captivar el públic amb un magnífic recital amb obres de Mozart, Ravel, Ibert, Boulanger i Toldrà.

Maria Lilia Cano, 27.09.19

El recital de piano de la Maria Lilia Cano va emocionar a tot el públic del Jardí dels Taronges amb una proposta musical diferent.

Iberian Quartet, 20.09.19

El concert de l’Iberian Quartet ha estat una molt positiva experiencia musical amb una formació instrumental totalment novedosa al Jardí dels Taronges.

El Barber de Sevilla, 19.07.19

L’última vetllada de l’estiu al Jardí dels Tarongers fou protagonitzada per la versió semi-escenificada de l’òpera de Rossini.

Coral Sant Jordi, 12.07.19

Sota la direcció d’Oriol Castanyer, la Coral Sant Jordi oferí un viatge a través del modernisme musical europeu.

Orquestra Metropolitana de Barcelona, 05.07.19

Dirigida per Roberto Laborda, la OMB oferí un repertori espanyol i català als jardins de la Casa Bartomeu.

Cygnus Trio, 21.06.19

El Cygnus Trio oferí un concert fantàstic amb obres de Mozart i Robert Schumann.

Coral Canigó, 14.06.19

La Coral Canigó, sota la direcció de Xavier Solà, oferí obres del repertori coral català.

Imma Trepat, 07.06.19

La pianista Imma Trepat oferí el seu homenatge a Clara Wieck Schumann en motiu del bicentenari del seu naixement. Interpretà obres de l’autora i del seu marit, Robert Schumann.

Quartet Altimira, 24.05.19

El Quartet Altimira, format per Maria Florea i Lluís Peña, violí; David Andújar, viola i Mariona Tuset, violoncel van oferir la seva interpretació de l’obra “La mort i la donzella”, de Franz Schubert.

Duo Delibes, 17.05.19

El Duo Delibes, format per les germanes val·lisotanes Sara i Esther Gutiérrez van oferir un fabulós concert amb obres de Mozart, Lili Boulanger i Richard Strauss.

Trio Fortuny, 03.05.19

El Trio Fortuny, format per Joel Bardolet (violí), Pau Codina (violoncel) i Marc Heredia (piano) van oferir un concert amb els primers trios de Beethoven i Shostakovich.

Duo Marta & Misaki, 26.04.19

El Duo Marta & Misaki, format per Marta Torres (flauta) i Misaki Pascual (piano) van oferir un recital amb obres de Bach, Schubert i Jolivet.

Homenatge a Frederic Mompou, 12.04.19

El pianista Antoni Besses va interpretar els Quatre Quaderns de “Música Callada” de Frederic Mompou.

Anna Urpina i Eva del Campo, 05.04.19

Obres del barroc (Biber, de la Guerre, Corelli i Händel)

Mariona Camats i Eudald Buch, 22.03.19

Obres de Bach, Schumann i Brahms per a violoncel i piano.

Anabel Real i Esther Pinyol, 08.03.19

Obres de diversos autors/es per a soprano i arpa.

Christian Grøvlen, 22.02.19

Obres d’Edvard Grieg i Beethoven.

Trio Jakob, 15.02.19

Trio núm. 2 en Mi Bemoll major de Franz Schubert.

Álvaro Mur, 25.01.19

Obres de César Franck i Maurice Ravel

Víctor Braojos, 18.01.19

Obres de Franz Schubert i Frédéric Chopin.

Trio Casablancas, 21.12.18

Obres de Shostakovich, Casablancas i Mendelssohn.

Cristina Casale, 14.12.18

Obres de Lecuona, Granados, de Falla i Espinosa.

Lana Trotovsek i Maria Canyigueral, 30.11.18

Obres de Clara Schumann, Granados i Beethoven.

Pamela Beine i Cèlia Margalef, 16.11.18

Obres de Schumann, Ravel, Brahms, Grieg, Rachmaninof i Mendelssohn.

Elionor Martínez, soprano i Rubén A. Russo, 09.11.18

Obres d’Argento, Walton, Serra i Gerhard.

Daniela Salinas, 26.10.18

Obres de Villa-Lobos, Gershwin i Piazolla.

Carles Pachón, baríton, César Cortés, tenor i Soojeon Joo, piano; 19.10.18

Obres de Donizetti, Rossini, Mozart i Bizet.

Carles Marigó, 05.10.18

Così fan tutte – en la intimitat (AAOS), 28.09.18

Òpera semi-escenificada produïda pels Amics de l’Òpera de Sabadell.

Jove Orquestra de Castellar del Vallès, 21.09.18

Obres de Tchaikovsky, Vaughan Williams i Casals.

Quartet Barcino, 27.07.18

Obres de Mozart i Tchaikovsky.

Coral Sant Jordi, 20.07.18

Obres d’Oltra, Giribet, Guzmán, Vila, Cowley, Ollé i molts altres.

Caravaggio Piano Quartet, 13.07.18

Obres de Mahler, Fauré i Català.

L’essència de la Traviata, 06.07.18

Òpera semi-escenificada de l’obra de Verdi.

Ulrike Haller, soprano i Josep Surinyac, piano; 15.06.18

Obres de Schubert, Mozart, Weber i Wagner.

Jorge Tabarés, 08.06.18

Obres de Bach, Schubert, Albéniz, Tabarés i Liebermann.

Marga Cloquell, soprano i Marta Pujol, piano; 01.06.18

Obres de Toldrà, Ortega, Granados, Sorozábal, Marquès i Vives.

Patricia de No, flauta i Manuel Sánchez, guitarra; 25.05.18

Obres de Bach, Schubert, Mozart, Ibert, Dvorak, de Falla, Villa-Lobos i Piazolla.

Mª Amparo García-Vilanova, 11.05.18

Obres de Bach, Chopin, Liszt i Scriabin.

Marta Aranda, 04.05.18

Obres de Schubert, Rachmaninof, Ravel i de Falla.

Luis Fernández-Castelló, clarinet i Carlos Apellániz, piano; 20.04.18

Obres de Saint-Saëns, Ruera, Casablancas i Brahms.

Meritxell Brugué, 13.04.18

Obres de Chopin, Granados, Tchaikovsky i Prokofiev.

Susana Gómez, 06.04.18

Obre de Ravel i Dutilleux.

Mireia Tarragó, soprano i Marina Pelfort, piano; 16.03.18

Obres de Clara i Robert Schumann, i Brahms.

Laura Pastor, 09.03.18

Obres de Debussy, Montsalvatge i Schumann.

Albert del Viso, 02.03.18

Obres de Schubert, Chopin i Brahms.

Duo Bruyères, 16.02.18

Obres de Debussy, Soler, Badura-Skoda, Toldrà i altres.

Peter Schmidt, cello i Katia Michel, piano; 02.02.18

Obres de Martinu, Janácek i Mendelssohn.

Cor Vivaldi, 26.01.18

Obres de Johann Baptist Vanhal.

Rubén Russo, 19.01.18

Obres de Scarlatti, Mozart, Beethoven i Schumann.

Eugènia Gurí, 12.01.18

Obres de Haydn, Schubert i Ginastera.

Joel Bardolet, violí i Albert Cano, piano; 22.12.17

Obres de Schubert, Cage, de Falla i Franck.

Caravaggio Piano Quartet, 15.12.17

Obres de Mahler i Dvorak.

 

Ximena Agurto, soprano i Josep Buforn, piano; 01.12.17

Obres de Donizetti, Bizet, Granados i altres. 

 

Chiara d’Odorico, 24.11.17

Obres de Chopin i Juan Carlos Moreno González

Marc Heredia, 17.11.17

Obres de Schubert i Liszt. 

Manuel Sánchez, 27.10.17

Obres de Bach, Albéniz, Tàrrega, Chopin i Brahms. 

Cor Cantus Firmus, 06.10.17

Obres d’autors diversos.

“L’elisir d’amore”, 29.09.17

Òpera al Jardí dels Tarongers, semi-escenificada.

Coral Carmina, 15.09.17

Obres de Haydn, Schubert i Dvorak.

Jove Orquestra Nacional de Catalunya i Bandart, 07.09.17

Obres de Beethoven, Brahms, Schubert i Dvorak. 

Cor Lutiana, 21.07.17

Obres de diversos autors. 

Evoéh sextet, 07.07.17

Obres d’autors diversos.

Cor Vivaldi, 30.06.17

Obres de Josu Elberdin i Demestres.

Ekaterina Rózanova, soprano i Yuri Bogdanova, piano; 18.06.17

Obres de diverses òperes i autors.

Cor Geriona, 16.07.19

Obres d’autors populars diversos. 

Marevna Ortega, 02.06.17

Obres de Beethoven. 

Jorge Tabarés, 26.05.17

Obres de Rameau, Haydn, Rachmaninof, Tabarés, Mendelssohn i Shostakovich.

Jorge Nava, 19.05.17

Obres de Beethoven, Albéniz i Prokófiev.

Pau Codina, 05.05.17

Obres de Bach i Hindemith.

Ximena Agurto, soprano i Josep Buforn, piano; 28.04.17

Obres de diverses òperes i autors.

Eudald Buch, 21.04.17

Obres de Beethoven, Granados i Prokofiev.

Trio Fortuny, 07.04.17

Obres de Telemann, Kurtág i Schubert.